Perfekta klapparna att önska till din Samsung


Publicerat den 26 september 2021 i kategorin Sponsrade inlägg

Hösten kommer allt närmare och i sinom tid övergår den till vinter. December innebär för många en ganska hektisk tid med planering och inköp. Stress och jäkt och visst tänker man samma sak varje år, “nästa år ska jag börja med klapparna tidigt”. Och än finns det tid att hitta klappen till storasyster, moster eller kanske mamma. När du ändå passar på, ta en titt på vad du själv önskar dig också.

Det finns mängder av roliga och fräcka tillbehör för alla som vill göra sin mobiltelefon lite mer personlig. De flesta av oss har med telefonen oavsett om vi tränar, går ut på puben eller umgås med vänner och det finns gott om tillbehör för alla oavsett telefonmodell.

Telefonen är idag en av våra viktigaste prylar för många av oss. Om du har en smartphone är den inte bara en telefon längre utan här har du kalender, adressbok, appar och handlingslista. Tillbehören till våra telefoner blir dessutom fler och fler och det enklaste sättet att göra sin telefon personlig är med till exempel utbytbara skal. Varför inte passa på att låta årets julklappar spegla mobilens viktiga funktion.

5 tips att önska eller ge bort i jul

Mobilskal – enkelt sätt att piffa upp telefonen

Väckarklocka med inbyggd termometer och trådlös laddning – perfekt till mormors nya telefon.

Multiladdare – till den som aldrig har någon laddare som passar.

Fodral att fästa på cykel eller barnvagn – bra oavsett om man följer en karta eller letar Pokémon.

Hörlurar – för att kunna slappna av med en ljudbok när julhetsen lagt sig.

Det finns idag gott om tillbehör för att både skydda sin telefon och göra den personlig. Vem blir inte glad för den omtanken i jul? Hos themobilestore.se hittar du Galaxy S10 case och andra tillbehör till din Samsung-mobil.

Förekomsten med utbytbara skal till mobiltelefonen hängt med sedan mobiltelefonen slog igenom i bredare skala i princip och det är inte bara ett sätt att utmärka telefonen och göra den mer personlig. Ett bra mobilskal är även ett bra skydd för din telefon, så att du slipper stötskador eller sprickor i displayen.

Hos The Mobile Store finns även reservdelar till mobiltelefoner, ibland är olyckan framme och man lyckas spräcka glaset eller så behöver batteriet bytas.

The Mobile Store lanserades 2005 med ambitionen att skapa Sveriges ledande butik för mobiltillbehör och mobilskal online. Hos The Mobile Store hittar du ett av Sveriges största sortiment av mobilskal och mobiltillbehör med en bredd från de allra lyxigaste tillbehören till de riktigt billiga. Man letar världen över efter de produkter som har högst kvalitet till lägst pris, och kan därför stoltsera med tillbehör och skal som inte går att hitta hos någon annan butik online i Sverige. Som kund kan du alltid räkna med 365 dagar öppet köp, låga priser, enkla returer, snabb och kostnadsfri frakt och en kundtjänst som sätter dig som kund i fokus. Allt för att din köpupplevelse ska vara så bra som möjligt.