Rabattkoder inför julhandeln


Publicerat den 17 november 2011 i kategorin Arkivet (Rabattkoder)

Såhär när julhandeln börjar dra igång tänkte vi att vi skulle dela med oss av några nya rabattkoder.

En produkt som verkligen har gjort framsteg under året och som många trodde skulle bli årets julklapp är OnePiece. Idag finns det en mängd med olika märken som säljer dessa produkter. Ett av de största företagen är svenska Ziperall. mellan den 1-24 december får du 100 kr rabatt på din beställning om du anger koden GETZIP i kassan. Ett annat företag som erbjuder rabatt under hela december månad är norska Jumpin som ger hela 250 kronor rabatt vid användande av koden jumpinxmas.

Vill du hinna fixa fint i håret inför jul- eller nyårsfesten så är alltid löshår en lösning. Handlar man hos Beleza under december får man en hemlig julklapp med sin beställning. Beautynet, som har löshår som en del i sitt stora sortiment av hårvårdsartiklar erbjuder 10% rabatt på alla produkter under december månad med koden Jul2011. Bluestore, som även dem säljer hårvårdsprodukter, ger redan nu fram till nyår 15% på samtliga produkter med koden julen2011.

Gulakatten erbjuder kontorsmaterial och liknande både till företag och privatpersoner. Med rabattkoden gulakatten3019 kan man ända fram till 9 februari få 10% rabatt på samtliga produkter.

Yves Rocker är ett av de största företagen inom skönhetsvård. Under resten av året har de en hel del olika erbjudanden på sitt sortiment.
• 1 nov – 1 dec 50 kr rabatt när man beställer för minst 250 kr med rabattkod: NOV11
• 18 nov – 24 dec Fri frakt fram till jul!
• 1 dec – 15 dec Julextra 10 % rabatt på hela köpet med rabattkod: XMAS2011
• 1 dec – 31 dec Parfym – 50%

1 reaktion till “Rabattkoder inför julhandeln”

Kommentarer inaktiverade.