Rabattkoder för tidiga julklappshandlare


Publicerat den 20 oktober 2011 i kategorin Arkivet (Rabattkoder)

Vissa har redan nu börjat räkna ner mot jul och börjat planera inköp av presenter till nära och kära. Om man då vill spara några slantar är det ett perfekt tillfälle att använda sig av några rabattkoder för att hålla ner kostnaderna lite.

Pixmania är sajten för den pryltokige. Här hittar du allt från mobiltelefoner och datorer till spel, vitvaror och kameror. Fram tills den 26 oktober kan du använda dig av rabattkoderna som ger dig 70 kronor rabatt om du handlar för över 1700 kronor (kod: PIXSE101011) eller 125 kronor rabatt vid köp över 3000 kronor (kod: PIXSE111011)

Frank Dandy är sajten som erbjuder underkläder både för killar och tjejer från de ledande varumärkena. Använder du dig av koden FRANK10 får du både 10% avdraget från din beställning PLUS fri frakt! Kan det bli bättre?

En trend som vuxit otroligt under året bland främst unga tjejer är att använda sig av löshår. Idag finns det flera olika företag som erbjuder detta på nätet. En av dessa är Glamaholic där du med koden evo001 får 10% på alla hårprodukter från märket Evo. Använder du istället koden loshar001 får du 50 kronor rabatt om du beställer clip-on hårförlängning av äkta hår. En annan sajt som säljer löshår och hårprodukter är Rapunzel of Sweden som fram till 31 oktober ger 10% på hela sortimentet med rabattkoden halloween.

Har du tänkt ge bort någon fin bild i present kanske du skulle vilja ha hjälp att redigera dessa? ProfessionalRetouch retuscherar bilder för privatpersoner och erbjuder just nu 20% rabatt på din beställning med koden sommar2011.

Produkter från Princess Potion platsar i alla tjejers badrumsskåp. Alla produkter är handgjorda av naturliga råvaror utan en massa kemikalier. Året ut kan du använda dig av koden PRINSESSA10 och då få 10% på din beställning.

Nelly är sajten med mode för både killar och tjejer. De har fram till mitten av december en kampanj där man om man gillar dem på Facebook får ta del av en rabattkod på 10% på nästa beställning.