Perfekta studentrabatter


Publicerat den 03 maj 2012 i kategorin Arkivet

Nu är det inte så långt kvar till studenten och det är därför hög tid att ta tag i allt som måste förberedas inför det. Kläder ska inhandlas, studentskyltar ska beställas och mottagningar ska planeras. För att underlätta tänkte vi tipsa om några passande rabattkoder som du kan använda dig av vid dina studentförberedelser.

På nätet kan man hitta det mesta i klädväg och det är ofta här man kan fynda. För er killar vill vi tipsa om Armstrong the Shirt som säljer skräddarsydda skjortor och tillhörande skärp, näsdukar, slipsar och manschettknappar. hela maj ut kan du med koden vår2012 få 5% rabatt på din beställning plus fri frakt.

En annan butik där man kanske kan köpa sina studentkläder är Stayhard som erbjuder ett brett utbud av märkeskläder både för tjejer och killar. med koden WELCOME får alla nya kunder 100 kronor rabatt när de handlar för minst 300 kronor.

Ska du kanske skicka tack-kort till dina nära och kära efter studenten kan det vara skoj att skicka riktigt fina bilder från den stora dagen. Hos Professional Retouch kan du få dina bilder proffsigt redigerade och med koden MMFRI får du 20% rabatt på din beställning.